Feed RSS BBCD Like BBCD di Facebook BBCD di Twitter BBCD di Google+ BBCD di Youtube BBCD di Pinterest

Boikot Barangan Cina Dap

Download BBCD KIT Sekarang!

Friday, 21 June 2013

Tolak ECPI , Tolak Syiah!

 Syarikat dan Produk air minuman ECPI haram di minum kerana menjadi sumber dana bagi ajaran sesat aqidah faham Syiah yang mengkafirkan sahabat nabi, yang mengatakan Aishah isteri Nabi adalah pelacur, menghalalkan nikah kontrak(nikah 2 jam lepas tu cerai), dan banyak lagi penyelewengan.

7 comments:

  1. mana bukti yg mengatakan ecpi ni memberi sumber dana kepada syiah?? x kan letak pemplet je.

    ReplyDelete
  2. @perantau .......kami beri video ok?..... http://www.youtube.com/watch?v=_-rEJXDqrUM...saudara penyokong syiah ker?

    ReplyDelete
  3. Hidayah Snail9 July 2013 17:42

    sy pngedar ecpi.. anthing wanna say??? jgnlh biarkan hasad dngki tu mnguasai diri...

    ReplyDelete
  4. Yer saudari Hidayah Snail .....Kami inginkan kenyataan akhbar yang menyangkal tentang isu tersebut berdasarkan video ini http://www.youtube.com/watch?v=_-rEJXDqrUM ....Minta tolong sampaikan kepada pengasas anda.....

    Mohon lain kali kaji dahulu sesebuah syarikat itu sebelum mengambil keputusan untuk mengedar produk mereka....Terima Kasih!

    ReplyDelete
  5. Lebai hassan dari melaka kenal pengasas ecpi nih...memang dia cerita kat aku pengasas ecpi nih syiah....sebab dia kenal dan kawan dgn dia ni...pengasas ecpi ni pernah kena tahan polis...siap cerita kena sebat dgn polis dlm lokap..lebai hassan ni keluar tabligh kat tempat aku...

    ReplyDelete
  6. Pak Arab Hidung Kembang21 July 2013 12:05

    Anak2 haram dan yahudi jer boikot syiah ni..yahudi amerika dah sedar dan boikot syiah lebih 40 tahun..korg islam yg hidung x mancung,pendek ni pun lebih mengalahkn pak arab dlm kejslamannya..

    ReplyDelete
  7. aku tak pasti tapi aku pernah dapat pamplet pasal ecpi di depan tapi di belakang ada sebut pasal iran...ape kena mengena?SENDIRI MAU INGAT LAH...

    ReplyDelete

Pihak BBCD tidak bertanggungjawab diatas sebarang komen.Korang pandai-pandai lah menjawab.Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Download BBCD KIT Sekarang!